Luister deze zomer naar gloednieuwe podcasts over langverwachte Toravertaling.

Auteur

tteunen |

Huub Oosterhuis en Alex van Heusden. Jarenlang werkten ze samen aan een uniek werk: een nieuwe vertaling van de eerste vijf boeken van de bijbel. In aanloop naar deze langverwachte publicatie brengen we je deze zomer een gloednieuwe serie van tien podcasts waarin we in grote stappen door deze eeuwenoude verhalen reizen.

Mirjam Rigterink spreekt met Alex over hoe deze vertaling verschilt van anderen, waaróm dat zo is en wat die oude verhalen ons vandaag de dag nog te zeggen hebben. De podcasts zijn gratis te beluisteren op Soundcloud, via het account van Ekklesia Amsterdam. Klik  HIER voor de vierde  aflevering. Met ingang van 23 juni verschijnt daar elke week een nieuwe aflevering.

Op zaterdag 12 oktober aanstaande vindt de presentatie plaats van TORA –  De vijf boeken van Mozes in de Rode Hoed te Amsterdam. Uit alle vijf boeken worden fragmenten voorgelezen, toegelicht en bezongen door een schola. Na afloop is het boek verkrijgbaar, enkel bij deze gelegenheid tegen een gereduceerde prijs. De toegang is vrij. U moet zich wel opgeven, met aantal personen, via secretariaat@ekklesia-amsterdam.nl

Datum: zaterdag 12 oktober 2024
Plaats: de Rode Hoed, Keizersgracht 102, Amsterdam
Tijd: 15:00-17:00 uur