Pastoraat

In de Ekklesia is een zogenaamde Pastoraatsgroep actief, bestaande uit Mayonne Scheper, Loes van den Berg, Jaap Visser, Bart Bruins Slot, Janny Verhoeff en Mirjam Rigterink. Samen proberen ze hun ogen en oren open te houden voor lief en leed binnen onze gemeenschap en sturen een kaartje of een bloemetje, bellen mensen op of gaan langs als daar behoefte aan is. Heeft u iemand al een tijd niet op zondagmorgen gezien of weet u dat iemand wel wat extra aandacht vanuit deze groep zou kunnen gebruiken, schiet ons dan aan! Geef ook gerust aan dat u zelf best eens een telefoontje of bezoekje op prijs zou stellen. Zo verliezen we elkaar niet uit het oog.

Vanuit het Liturgisch team zijn zowel Alex van Heusden als Mirjam Rigterink beschikbaar voor gesprekken. Hieronder vindt u hun telefoonnummers. De vrijwilligers van de pastoraatsgroep kunt u aanschieten op zondag of mailen via secretariaat@ekklesia-amsterdam.nl

ZOMER 2023

In de zomer zijn Mirjam en Alex allebei een paar weken op vakantie. In de eerste twee weken van Augustus is daarom Janny Verhoeff het eerste aanspreekpunt als u vragen heeft die betrekking hebben op pastoraat. Haar telefoonnummer: 06 46145120.

Secretariaat

Ekklesia Amsterdam

Rode Hoed
Dongestraat 10
1078 JW Amsterdam
secretariaat@ekklesia-amsterdam.nl
IBAN: NL67 TRIO 0198 0691 46
t.n.v. Vereniging Ekklesia Amsterdam

Liturgisch team

Het team verzorgt de inhoud van de diensten en is daarnaast beschikbaar voor pastorale gesprekken.

Alex van Heusden 020 2149 159 alexvanheusden@ekklesia-amsterdam.nl
Mirjam Rigterink 020 2149 159 mirjamrigterink@ekklesia-amsterdam.nl