Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
« Vorige

Nieuws


LITURGISCH TEAM ZOEKT DUBBELE VERSTERKING

 
 
Wij zoeken per direct twee nieuwe leden voor ons liturgisch team. Mensen die met ons het Grote Verhaal  kunnen en willen delen en een inspirerende bijdrage kunnen leveren aan koers en ontwikkeling van Ekklesia Amsterdam (Vereniging en Leerhuis).
Lees meer

Bereikbaarheid van het liturgisch team deze zomer

Het liturgisch team is tijdens de zomerstop voor dringende zaken goed bereikbaar via mail en/of telefoon.
Lees meer

De eerste Ekklesia Fair - wat een succes!

Wat een middag, wie had gedacht dat deze zo succesvol zou zijn. Hartelijk dank voor ieders medewerking: het inbrengen van kavels, de veilingmeesters, het bakken van allerlei lekkers, het smeren van de sandwiches, de verkoop van cd’s en boeken, onze notaris, het bewaren van de spullen.
Lees meer

Lintjesregen in de Ekklesia!

De dag voor Koningsdag ontvingen Stan en Tineke Teunen èn Jan-Jaap Jansen en Ineke ter Heege een koninklijke onderscheiding! 
Lees meer

Cine-CĂ©line diner 13 mei

Judi Dench en Maggie Smith als twee ongetrouwde Engelse zussen die een jonge Pools-Joodse violist in huis nemen om aan te sterken na een bootongeluk.
Lees meer

Feestelijke afsluiting van dit Ekklesia-seizoen

Zoals de meesten van u weten is het intussen een jaarlijkse traditie om elkaar na de laatste dienst, op 11 juni, te fêteren op lekkere zelfgemaakte of zelfgekochte hapjes.
 
Lees meer

Schipholwake op Palmzondag

Op 9 april werd de Schipholwake verzorgd door de Ekklesia Amsterdam. Met een toespraak van Bram Grandia.
Lees meer

CineDiner 11 februari

Vertoond wordt de Japanse film 'An' (2015), in het Engels vertaald als ‘Sweet Red Bean Paste’, over een ex-crimineel die een koekjesbakkerij begint.
Lees meer

CineDiner 19 november

We kijken naar de Mexicaans/Frans/Nederlandse film ‘Stellet Licht’ (2007) van Carlos Rygades, een verhaal over een onmogelijke liefde binnen een Mennonietengemeenschap in Chihuahua, Noord-Mexico.
Lees meer

Zeven maal 'Bevrijding uit...' NIEUWE SERIE

'Bevrijding uit...' Een nieuwe rode draad in de prediking op de derde zondag van de maand! En een gespreksgroep over dezelfde onderwerpen voor twintigers en dertigers.
Lees meer

deNes Strangelove