Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
« Vorige

Nieuws


De eerste Ekklesia Fair - wat een succes!

Wat een middag, wie had gedacht dat deze zo succesvol zou zijn. Hartelijk dank voor ieders medewerking: het inbrengen van kavels, de veilingmeesters, het bakken van allerlei lekkers, het smeren van de sandwiches, de verkoop van cd’s en boeken, onze notaris, het bewaren van de spullen.
Lees meer

Veilingmeester Riekeld

Veilingmeester Riekeld Scheper - Ekklesiafair 21 mei 13.00 tot 16.00 uur.
 
Lees meer

Veilingmeester Hans

Veilingmeester Hans Bart - Ekklesiafair 21 mei 13.00 tot 16.00 uur.
 
Lees meer

Kavel 43. Taartentoren

Naam: José en Michiel Beurskens - Aanbod: 4x - Omschrijving: Taartentoren, hartig en zoet  door cliënten gemaakt, dus lekker! Drankjes voor eigen rekening. Achter voormalig Weeshuis in Monnickendam waar Michiel werkt en bedient). Goed bereikbaar met bus vanaf CS - Wanneer: in overleg - Aantal personen: 2x2 of 1x4 - Vanaf: € 20,00
Lees meer

Kavel 39. Fluitles

Naam: Abbie de Quant - Aanbod: 1x - Omschrijving: privé fluitles bij Abbie thuis voor 1-2 personen - Wanneer: in overleg - Vanaf: 40,00
Lees meer

Kavel 19. Ritje met een eend

Naam: Tom Bierlaagh - Aanbod: 2x - Omschrijving: een rondritje met een eend van 51 jaar, langs de Amstel/Ronde Hoep en aardbeien eten - Waar: vanaf Amsterdam-Zuid - Tijdsduur: 2 uur - Aantal personen: max. 3 - Vanaf: € 15,00 per persoon
Lees meer

Kavel 33. Diner

Naam: Piet Hein Bloemer - Aanbod: 1x - Omschrijving: diner thuis bij Piet Hein, oud voorzitter van en chef bij de kookclub Cuisine Culinaire Amsterdam, incl. aperitief en wijnen - Wanneer: in overleg - Aantal personen: 6 personen - Vanaf: € 210,00.
Lees meer

Lintjesregen in de Ekklesia!

De dag voor Koningsdag ontvingen Stan en Tineke Teunen èn Jan-Jaap Jansen en Ineke ter Heege een koninklijke onderscheiding! 
Lees meer

Cine-CĂ©line diner 13 mei

Judi Dench en Maggie Smith als twee ongetrouwde Engelse zussen die een jonge Pools-Joodse violist in huis nemen om aan te sterken na een bootongeluk.
Lees meer

Feestelijke afsluiting van dit Ekklesia-seizoen

Zoals de meesten van u weten is het intussen een jaarlijkse traditie om elkaar na de laatste dienst, op 11 juni, te fêteren op lekkere zelfgemaakte of zelfgekochte hapjes.
 
Lees meer

deNes Strangelove