Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
« Vorige

Nieuws


Workshop spreken in het openbaar

Met een groepje mede-ekklesianen de kneepjes van het vak te oefenen? Geef je dan vóór 28 maart op voor deze workshop die door Geeske Hovingh wordt geleid op zondag 2 april om 13.30 uur in De Nieuwe Liefde. Kosten 5 euro.
Lees meer

De wandelclub gaat op pad

Op zaterdag 1 april kunt u zich weer aansluiten bij een Ekklesia-wandeling - dit keer in de buurt van Bussum. De groep verzamelt om 13.00 uur bij het Bastion Hotel, Struikheiweg 5 in Bussum.
Lees meer

Jongerenleerhuis 'Bevrijding uit..'

Jongerenleerhuis ‘Bevrijding uit ..' Op 14 december Bevrijding uit Hebzucht, onder leiding van Janneke Stegeman en Alex van Heusden.
Lees meer

Kloosterweekend

In het eerste weekend van januari verbleven dertien jonge ekklesia-gangers in de Adelbertabdij in Egmond.
Lees meer

Huub Oosterhuis doorloopt de 'hele bijbel'

Dit seizoen verzorgt Huub Oosterhuis maandelijks de toespraak in de Ekklesia. In acht keer zal hij de ‘hele bijbel’ doorlopen en uitleggen als een groot, samenhangend verhaal van bevrijding.
Lees meer

Preken in het land

Ook dit seizoen zijn de leden van het liturgisch team van de Ekklesia Amsterdam weer regelmatig te gast in de diensten van diverse andere gemeenschappen: in Breda, Veldhoven, Arnhem, Den Haag, Wognum, Koog aan de Zaan, Muiderberg, Eindhoven, Groningen en zelfs in Londen! Misschien bij u in de buurt?
Lees meer

Ekklesia-avonden

Het komende seizoen organiseert de Ekklesia in de koorzaal van De Nieuwe Liefde een drietal avonden rond thema’s die relevant (kunnen) zijn voor Ekklesia-gangers. De uitwisseling met elkaar neemt een centrale rol in tijdens deze avonden.
Lees meer

Zeven maal 'Bevrijding uit...' NIEUWE SERIE

'Bevrijding uit...' Een nieuwe rode draad in de prediking op de derde zondag van de maand! En een gespreksgroep over dezelfde onderwerpen voor twintigers en dertigers.
Lees meer

Driestromenland - LEERHUIS - Uitverkocht

Leerhuis over de geschiedenis van de ‘abrahamitische religies’ in de periode 325-929: vanaf het jaar dat keizer Constantijn het beroemde Concilie van Nicea belegde tot aan de stichting van het kalifaat van Córdoba in 929. Vier avonden onder leiding van Alex van Heusden, start 25 oktober.
Lees meer

Janneke Stegeman Theoloog van het Jaar!

Kijk nu de uitzending van Het Vermoeden terug waarin zij te gast was, en wanneer zij preekt en optreedt.
Lees meer

deNes Strangelove