Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
Toon ook de agenda van: Nieuwe Liefde Leerhuis

Binnenkort


Ekklesia Amsterdam

zo 29 april 2018        11.00 uur de Rode Hoed
Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed. Toespraak door Mark Wildschut, filosoof, vertaler en koorlid. Dirigent: Mark Walter, pianist: Charlie Meijering. Met crèche en kinderkring.
Lees meer

Ekklesia Amsterdam

zo 06 mei 2018        11.00 uur de Rode Hoed
Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed. Toespraak door Bram Grandia. Dirigent: Mark Walter, pianist Charlie Meijering. Met crèche en kinderkring.
Lees meer

Ekklesia Amsterdam

zo 13 mei 2018        11.00 uur de Rode Hoed
Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed. Toespraak door Alex van Ligten. Dirigent: Tom Löwenthal, pianist Charlie Meijering. Met crèche en kinderkring.
Lees meer

Ekklesia Amsterdam

zo 20 mei 2018        11.00 uur de Rode Hoed
Pinksteren - bijeenkomst in de Rode Hoed. Toespraak door Kees Kok. Dirigent: Tom Löwenthal, pianist: Charlie Meijering. Met crèche en kinderkring.
Lees meer

Ekklesia Amsterdam

zo 27 mei 2018        11.00 uur de Rode Hoed
Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed. Toespraak door Colet van der Ven. Dirigent: Mark Walter, pianist: Charlie Meijering. Met crèche en kinderkring.
Lees meer

Ekklesia Amsterdam

zo 03 juni 2018        11.00 uur de Rode Hoed
Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed. Toespraak door Huub Oosterhuis. Dirigent Mark Walter, pianist: Charlie Meijering. Met crèche en kinderkring.
Lees meer

Ekklesia Amsterdam

zo 10 juni 2018        11.00 uur de Rode Hoed
Laatste bijeenkomst van dit seizoen in de Rode Hoed met medewerking van het liturgisch team. Dirigent Tom Löwenthal, pianist: Charlie Meijering. Met crèche en kinderkring.
Lees meer

Ekklesia Amsterdam

zo 29 juli 2018        11.00 uur de Rode Hoed
Midzomerdienst in de Rode Hoed met een toespraak van Alex van Ligten. Dirigent Mark Walter, pianist: Charlie Meijering. Met crèche en kinderkring.
Lees meer

deNes Strangelove