Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen

Trouwen en rouwen

Trouwviering in de Rode Hoed
Het liturgisch team is beschikbaar voor het verzorgen van huwelijks- en uitvaartsdiensten. Ook het koor kan hierbij ingeschakeld worden, dit alles uiteraard in goed overleg, ook met betrekking tot de daaraan verbonden kosten. Voor koorleden geldt als richtlijn in ieder geval € 25,- per persoon.

Over deze en aanverwante zaken kunt u mailen met ekklesia@amerpodia.nl of tijdens kantooruren bellen naar een van de leden van het team in de Rode Hoed (020) 638 56 06.
Pastoraat in de zomer
Ook in de zomerperiode kunt u contact opnemen met het liturgisch team of met de bezoekgroep. Voor het liturgisch team geldt dat Alex, Bart-Jan en Mirjam in de periode 30 juli tot 20 augustus met vakantie zijn. Huub en Kees blijven in deze periode beschikbaar.  De bezoekgroep kunt u in de zomer het beste bereiken via Loes van den Berg (t: 06-51471915, e: h.c.a.brautigam@chello.nl) of Roel Knol (t: 06-13353229, e: roelknol@upcmail.nl).
 
N.B.: In verband met een overgang naar een nieuw IT-systeem zullen allerlei Ekklesia-telefoonnummers en email-adressen (ook van LT-leden) veranderen. De verwachting is dat dit begin juli rond is. Kijkt u te zijner tijd dus op de website voor de actuele contact-informatie. 
deNes Strangelove