Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 09.04.2017 » 14:00 » de Rode Hoed

Schipholwake

Zondag, 9 april, vindt onze dienst NIET plaats in de Rode Hoed, maar ’s middags, om 14.00 uur bij de Schipholgevangenis waar tientallen mensen vaak maandenlang opgesloten zitten omdat zij geen geldige papieren hebben.
 
De wake
We lopen om het gebouw, zwaaien naar de gevangenen, zingen,  stoepkrijten en luisteren naar een korte toespraak van Bram Grandia over ‘God als goed huis van bewaring’ en naar informatie van Frits Terkuile over de situatie achter de muren Bij de ingang mogen we chocolade en ander voorverpakt lekkers afgeven. 
 
Van harte aanbevolen
Tot nu toe hebben zich nog maar weinig mensen voor deze bijeenkomst opgegeven. Daar kunnen we natuurlijk ook niemand toe verplichten, maar het zou wel mooi zijn als we hier zondag met een stevige groep staan. Het is een vorm van morele steun die de gevangenen goed kunnen gebruiken.
 
Hoe komt u er?
Voor de gelegenheid hebben we een grote bus gehuurd die om 13.00 uur voor het Victoriahotel tegenover het Centraal Station vertrekt. Wilt u mee? Geeft u zich dan op bij Geeske via geeske.hovingh@amerpodia.nl Gaat u liever met eigen vervoer, dan kan dat natuurlijk ook. Het adres is: Duizendbladweg 100 in Badhoevedorp. Meer informatie vindt u hier:: www.schipholwakes.nl
 
10.30 uur Keizersgrachtkerk
’s Ochtends is er om 10.30 uur (!) een dienst in de Keizersgrachtkerk  waarin twee kinderen gedoopt worden. Geeske Hovingh preekt over ‘De storm op het meer’ en Wilna Wierenga begeleidt het koor (met Ekklesianen en Keizersgrachters). Ook hier bent u van harte welkom.  Adres: Keizersgracht 566, Amsterdam. Kinderkring en crèche aanwezig.

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove