Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
za 06.02.2016 » 11:30 » Grote Zaal

Nieuw Ekklesia programma

Op zaterdag 6 februari vindt het volgende Cinediner plaats in De Nieuwe Liefde. Dit keer gaan we kijken naar het romantische (kostuum)drama 'The King's gardens'(2015) van de onlang overleden regisseur/acteur Alan Rickman. Met rollen van Kate Winslet, Matthias Schoenaerts en Rickman zelf die (in een vermakelijke bijrol) de monarch uit de titel speelt. Zonnekoning Lodewijk XIV heeft zijn gevolg de opdracht gegeven om in het stinkende moeras van Versailles een paleis van ongekende schoonheid uit de grond te stampen. Befaamd tuinarchitect André Le Nôtre (Matthias Schoenaerts) is aangesteld om de hoftuinen te ontwerpen, maar worstelt om aan de torenhoge eisen van Lodewijk XIV te voldoen.

U bent van harte welkom om mee te genieten van film en diner. Om 17.00 uurstarten we met de film en na afloop dineren we in de serre tot ongeveer 21.00 uur. De kosten zijn € 15,- voor film en eten, dit kan bij binnenkomst betaald worden. De drankjes worden apart afgerekend. Reserveren noodzakelijk bij Corien:tulp.c@planet.nl.

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove