Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
za 19.10.2019 » 11:00 »

Lieddag Ekklesia Amsterdam

'En mensen?' vroeg hij?
We zetten de traditie van Amsterdamse lieddagen voort… Met nieuwe gezichten en bovendien op een nieuwe plek, maar met vertrouwde teksten en componisten. Samen gaan we weer een dag lekker zingen: kennismaken met nieuwe composities en daarnaast ook wat klassiekers opdelven. Ditmaal onder leiding van Mark Walter - dirigent, pianist, zanger en cantor van de Ekklesia Amsterdam - en met Charlie Bo Meijering aan de piano.
 
Voor kerkkoren en hun dirigenten, koorcommissies, fans van de liederen van Huub Oosterhuis en iedereen die graag mee wil zingen! 
 
Deelname kost €25 (inclusief bladmuziek, koffie en thee) voor een programma van half elf ’s ochtends tot vijf uur ’s middags. Aanmelding vooraf is noodzakelijk in verband met het aantal te drukken koorpartijen en de capaciteit van de kerk. 
 
De Keizersgrachtkerk is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer: vanaf Amsterdam Centraal gaan tramlijnen 2, 11 en 12 naar halte Keizersgracht. Vanaf daar is het ongeveer 100 meter lopen. 
Mark Walter (l) en Charley Bo Meijering
data: 19 oktober 2019
plaats: Keizersgrachtkerk Amsterdam (Keizersgracht 566)
tijd: 11.00-17.00 uur
toegang: € 25 (inclusief bladmuziek, koffie en thee) 
Opgave via: secretariaat@ekklesia-amsterdam.nl
 

Prijzen

€25,-

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove