Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 14.05.2017 » 11:00 » de Rode Hoed

Ekklesia Amsterdam

Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed.Toespraak door Alex van Heusden - De leerlingen van Jezus.

Afgelopen zondag sprak Alex van Ligten over ‘De leer van Jezus’. Deze week komen de leerlingen van Jezus aan bod. Alex van Heusden schrijft in een opmaat: ‘De leerlingen van Jezus. Wie waren zij? Met hoeveel? Een handjevol slechts? Enkel de twaalf mannen die ‘apostelen’ worden genoemd? Het waren er zeker meer – mannen én vrouwen. En op den duur niet enkel Joden, maar ook niet-Joden. Mensen van heel verschillende pluimage. En niet zelden met elkaar in conflict. Wat bracht hen bijeen en hield hen bij elkaar? En kunnen wij daar iets van leren?’

We zingen Geschreven staat dat uw messias komt, Wij zullen een van ziel zijn lichaam worden en (moederdag!) Zoals een moeder zorgt.

In de kinderkring knutselt Dieuwke met de kinderen een bloemenboeket van crêpepapier. Er is een crèche voor de allerkleinsten.

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove