Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 26.03.2017 » 11:00 » de Rode Hoed

Ekklesia Amsterdam

Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed: Ruth. Met een toespraak van Alex van Ligten.
We lezen de openingsverzen van het bijbelboek Ruth. Een vrouw uit het volk van één van de erfvijanden van Israël: Moab. ‘n Prachtig verhaal, over honger die gestild en liefde die beantwoord wordt. Een verhaal met een happy end. Maar het begint niet happy, met mensen die uit hun land moeten vluchten vanwege de honger. Wij zetten zondag in bij een bijzonder Hebreeuws woordje, geer, dat vreemdeling betekent, maar ook: gast.

We zingen ‘Die mij droeg’, ‘Zo vriendelijk en veilig als het licht’, ‘Van twee woorden’, ‘Wat in stilte bloeit’ en een nieuwe versie van ‘Als God ons thuisbrengt’.
 
Vanaf komende zondag (let op zomertijd!) tot en met Pasen staan de kinderkringen in het teken van de ZON. We oefenen samen met Geeske een zonne-lied, gaan een grote zon knutselen en praten over licht. Iedereen is zeer welkom! Ook als de zon niet schijnt. En de kleintjes kunnen plezier hebben in de crèche.

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove