Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 05.03.2017 » 11:00 » de Rode Hoed

Ekklesia Amsterdam

Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed met deze zondag een toespraak van Colet van der Ven, thema Nieuwe hemel, nieuwe aarde. Zoals we zullen lezen: ‘Ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.’ IJdele hoop? Tegen beter weten in? Of boeken we als mensheid toch vooruitgang? Kleine, maar zekere stappen op weg naar een nieuwe wereld.
 
Volgens de agenda van toespraken zou Huub Oosterhuis zijn serie vervolgen over de bijbel als Groot Verhaal van bevrijding. Dat zal niet gaan omdat hij thuis ten val is gekomen en daarbij een rib heeft gebroken. Hij zal zeker zes weken nodig hebben om te herstellen en daarbij is rust geboden.
 
We zingen onder andere 'Alles wacht op U vol hoop’, ‘Met niets van niets zijt Gij begonnen’ en ‘Ik zag een grote menigte’ gevolgd door ‘Toen zag ik de doden staan voor de troon’ uit Het verhaal van een levende.
 
Dieuwke gaat het in de kinderkring ook over dit onderwerp hebben: wat is er volgens de kinderen nodig om een nieuwe wereld te maken? Daar heeft ze ook een mooi verhaal bij uitgekozen. Voor onze allerkleinste bezoekertjes is er natuurlijk een crèche.
 

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove