Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 12.02.2017 » 11:00 » de Rode Hoed

Ekklesia Amsterdam

Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed.Toespraak door Kees  Kok - 'Spraakverwarring'.
We lezen het bijbelse verhaal over de toren van Babel en de ‘Babylonische spraakverwarring’. Komt die verwarring voort uit het feit dat de mensen verschillende talen spreken, dat zij religieus en cultureel verschillen? Of ontstaat de spraakverwarring juist waar geprobeerd wordt die verschillen negatief te beoordelen ten gunste van het ; eigen volk eerst’, de eigen ‘superieure’ cultuur, het eigen ‘heilige geloof’?
 
We zingen onder meer Dat ik aarde zou bewonen, Om wat misdaan wordt en Psalm 101: Ik wil de laatste waarheid … niets van laster, spot, inbeelding, hoogmoed, hoon.
 
In de kinderkring worden er Valentijnskaarten geknutseld voor iedereen die lief is, of wel een beetje liefde kan gebruiken! Voor de allerkleinsten is er een crèche.

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove