Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 22.01.2017 » 11:00 » de Rode Hoed

Ekklesia Amsterdam

Wekelijkse bijeenkomst in de Rode Hoed. Thema: 'Jozia en het hervonden boek'. De toespraak wordt verzorgd door Alex van Ligten.
 
Het zal gaan over de vondst van een boek dat in vergetelheid was geraakt - een boek over bevrijding uit onderworpenheid, ontwerp van een nieuwe wereld waar brood en recht is, genoeg voor allen. En het zal gaan over een koning, genaamd Jozia, die zich bekeert tot wat daar geschreven staat en besluit de samenleving te hervormen. Kan dat wel, een andere, betere samenleving tot stand brengen? Want er zijn nu eenmaal mensen die er belang bij hebben alles te laten zoals het is.
 
We zingen onder andere ‘Oud het leven dat wij leiden’, ‘Wat vrolijk over U geschreven staat’ en ‘Boek jij bent geleefd’. En er is als altijd een kinderkring en en crèche voor de kleintjes.

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove