Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 01.11.2015 » 11:00 » de Rode Hoed

Ekklesia Amsterdam

Allerzielen
Wekelijkse bijeenkomst in De Rode Hoed . Toespraak door Kees Kok: Allerzielen. Met crèche en kinderkring.
 
Zondag 1 november
Duizend jaar oud is de traditie van ‘Allerzielen’, de jaarlijkse herdenking van alle dode zielen, op 2 november. Daarop vooruitlopend wordt zondag door ons koor het requiem ‘Eerste en laatste’ uitgevoerd, een collage van bijbelse en traditionele, kerkelijke teksten over de dood, op muziek van. Antoine Oomen. Met solisten, vleugel en twee trompetten. En genoeg om mee te zingen voor allen.
 
Bij binnenkomst kunt u een kaarsje aansteken ter nagedachtenis aan uw dierbare overledenen.
 
Vooraf zijn er woorden ten geleide. Dan begint ook de kinderkring, waarin het zal gaan over stilte. Halverwege ‘Eerste en laatste’ delen we brood en wijn. Na het laatste deel ervan volgen de voorbeden, waarin we de namen noemen van ‘onze’ overledenen van de afgelopen jaar, en we sluiten af met ‘De steppe zal bloeien’.
 
Er is een deurcollecte en die is bestemd voor Stichting Bootvluchteling. Deze organisatie biedt hulp aan vluchtelingen die aankomen op Lesbos en Kos.
 

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove