Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 19.03.2017 » 11:00 » de Rode Hoed

Ekklesia Amsterdam - Bevrijding uit... verslaving

Wekelijkse bijeenkomst van de Ekklesia in de Rode Hoed, en zesde in een serie waarin begrippen centraal staan waar we ons uit zouden willen - of misschien wel moeten - bevrijden. Dit keer: verslaving. Met een toespraak van Hans Korteweg.
 
Korteweg (1943) is docent, schrijver, werkte enige tijd in de verslavingszorg en stond aan de wieg van projecten als ‘Ontslaving’. De joods-christelijke en boeddhistische tradities vormen inspiratiebronnen in zijn werk, zo leest hij Hebreeuws en schreef over Jona het boek ‘Sta op en ga’.
 
We zingen onder andere: ‘Verdoofd en schamper’ en ‘Nu nog met halve woorden’. Geeske leidt de dienst, Bas gaat met de kinderen in de kinderkring ook over dit onderwerp in gesprek. En er is zoals altijd ook een crèche.

Meer over de serie Bevrijding uit... »

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove