Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 30.09.2012 » 13:00 » Grote Zaal

De odyssee van een journalist

Presentatie van de autobiografie van Rex Brico, in de jaren zeventig sterredacteur en religieverslaggever van Elsevier. Hij maakte furore met het spraakmakende ‘dossier Gijsen’, dat tot in het Vaticaan opschudding veroorzaakte. Evenveel succes oogstte Brico met zijn ontroerende, laatste interview met Marga Klompé, de eerste Nederlandse vrouwelijke minister, twee weken voor haar overlijden. Ook interviewde hij Desmond Tutu en Moeder Teresa.

Het levensverhaal van Rex Brico leest als een avonturenroman. De odyssee van een journalist is het verhaal van een eeuw, beleefd door de ogen van een avonturier, pionier en godzoeker.

Het programma ziet er als volgt uit:
  • interview met Rex Brico door Colet van der Ven;
  • muzikaal intermezzo op de piano;
  • aanbieding eerste exemplaar aan Arie Boomsma;
  • afsluitende borrel tot 15.00 uur.
Aanmelden
Gratis toegang, aanmelden wel gewenst. Graag per email bij Pauline van der Linden: pauline.vanderlinden@denieuweliefde.com

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove