Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
ma 24.12.2018 » 19:30 » de Rode Hoed

De Avond voor Kerstmis

Op de Avond voor Kerstmis, bent u van harte welkom bij een van de diensten van Ekklesia Amsterdam in de Rode Hoed. De eerste dienst begint om 19.30 uur, de tweede dienst om 22.00 uur.

Bart-Jan van Gaart verzorgt tijdens beide diensten de toespraak, Mirjam Rigterink (eerste dienst) en Alex van Heusden (tweede dienst) gaan voor. Tijdens de diensten wordt het kerstoratorium 'Nieuwe dag. Nieuwe Tijd' gezongen - de tekst is van Huub Oosterhuis, de muziek van Tom Löwenthal.

Aanmelden verplicht voor de eerste dienst
Volgens de brandweervoorschriften mogen er per dienst maximaal 450 mensen aanwezig zijn. Daarom is het noodzakelijk u voor de eerste dienst op de Avond voor Kerstmis aan te melden. Leden van de Vereniging Ekklesia Amsterdam krijgen voorrang.

Aanmelden voor de eerste dienst is gratis - u kunt uw bijdrage leveren bij de collecte tijdens de dienst - en kan via deze link: Aanmelden voor de dienst op 24 december, 19.30 uur
 
LET OP: Aanmelden kan t/m woensdag 19 december, dus wees er op tijd bij!

U ontvangt geen kaarten, maar binnen een week wel een bevestiging van uw plaats op de gastenlijst. Laat het ons alstublieft weten als u onverhoopt niet kunt komen - we hebben elk jaar weer een wachtlijst.

Wilt u de tweede dienst meemaken, dan hoeft u zich niet aan te melden. Ook tijdens deze dienst is er een collecte.

deNes Strangelove