Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
za 16.02.2019 » 17:00 » De Nieuwe Liefde

CineCelineDiner

Zaterdag 16 februari as. is er weer het driemaandelijks CineCélinediner in De Nieuwe Liefde.
Op veler verzoek tonen we dit keer het eerste deel van de serie ‘Bleu Blanc Rouge” uit de trilogie van Krzysztof Kieslowski. In een vorig seizoen lieten we al ‘Rouge” zien. 
Het verhaal over Julie (Juliette Binoche) die haar man verliest bij een tragisch verkeersongeval. Zwaar getraumatiseerd besluit ze het verleden voorlopig met rust te laten en een nieuw leven te beginnen. Haar man, componist, was voor het ongeluk bezig met zijn meesterwerk, een muziekstuk dat moest dienen voor een feest voor Europa, en Julie is de enige persoon die kan helpen dit stuk te voltooien...
 
Een mooie gelegenheid is er tijdens het diner kennis te maken met andere ekklesiagangers en introducés en na te praten over de film.
Om 17.00 uur beginnen we in de serre van de Nieuwe Liefde met voorgerecht en hoofdgerecht, na de film volgt het nagerecht. 
Graag tijdig reserveren - er is plaats voor 25 personen - bij Corien: tulp.c@planet.nl
Kosten € 15 voor film èn diner, drankjes direct afrekenen. 
U bent van harte welkom!

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove