Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen
zo 07.04.2013 » 11:00 » Grote Zaal

Amsterdamse Studentenekklesia - Jong Geleerd

Wekelijkse bijeenkomst. Zesde Jong Geleerd-dienst van het seizoen, met een toespraak van Cathérine Verviers over eerbied. Met crèche en kinderkring.

Jong Geleerd-diensten
Iedere eerste zondag van de maand is de dienst van de Amsterdamse Studentenekklesia afgestemd op de leefwereld van jonge mensen die minder in bijbel en kerk zijn ingevoerd. In deze ‘Jong Geleerd-diensten’ wordt aandacht besteed aan existentiële vragen van (jonge) mensen, die worden gekoppeld aan teksten uit bijbel en wereldliteratuur.

De diensten zijn vrij toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en gezindten, alleen of met partners, vrienden en gezinnen. Tijdens de diensten is er een crèche voor kinderen tot en met vijf jaar en tijdens de toespraak een kinderkring voor kinderen van zes tot twaalf jaar.

» meer informatie op de site van de Amsterdamse Studentenekklesia

Loop binnen

Reserveren niet nodig

Ga je mee
Delen op Facebook of Twitter
deNes Strangelove