Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen

Veilingmeester Hans

Op zondag 21 mei na de 11.00 uur bijeenkomst in De Rode Hoed houden we onze eerste Ekklesia Fair. U kunt tussen 13.00 en 16.00 uur bieden op fraaie talenten en mooie diensten. Altijd al uw Franse conversatie willen bijspijkeren? Een leuk tochtje door de Amsterdamse grachten willen maken in een sloep? Zin om te bieden op een fraai kunstwerk? Dat kan allemaal en neem je familie en vrienden mee. Het belooft een leuke en afwisselende middag te worden. De opbrengst is voor het voortbestaan van de Ekklesia Amsterdam en wie weet wordt de middag zo’n succes dat er misschien geld overblijft om met extra PR-middelen nieuwe doelgroepen te bereiken.
Verhinderd maar toch een bod uitbrengen - dat kan ook! Daarvoor en voor meer informatie kunt u zich melden bij Tineke Teunen.

DOWNLOAD DE CATALOGUS ยป
deNes Strangelove