Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen

Toezeggingsformulier

Herinnering inzake financiƫn
Begin december ontvingen alle leden een brief over de financiële situatie van de Ekklesia. Daarin stond ook een analyse van de bijdragen door de leden van onze Ekklesia. In de brief werd gevraagd een formulier in te vullen, waarmee het bestuur inzicht zou kunnen krijgen in de te verwachten ledenbijdragen in 2019. Inzicht dat dringend noodzakelijk is in verband met de zorgelijke financiële vooruitzichten voor de komende jaren. Helaas heeft slechts 31 % van de leden de moeite genomen dat formulier te retourneren. Daarom een vriendelijk doch dringend verzoek om dit alsnog te doen. Ik herhaal daarbij nogmaals dat uw privacy volledig is gewaarborgd, zoals destijds ook in de brief was vermeld. 
 
Mocht u het formulier kwijt zijn dan kunt u een nieuw exemplaar van de verenigingstafel meenemen. Het formulier is ook te downloaden op deze pagina. U kunt het dan uitgeprint meenemen naar de verenigingstafel of opsturen naar:
Ekklesia Leerhuis Amsterdam, betreft Bijdrage 2019
Keizersgracht 102
1015 CV Amsterdam
 
 

Download het toezeggingsformulier >>>
deNes Strangelove