Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen

Leerhuis Stilte Zingen

Aankondiging
In een serie van drie bijeenkomsten verkennen we met Huub Oosterhuis zijn lied-oeuvre aan de hand van zijn onlangs verschenen bundel verzamelde liedteksten Stilte zingen
 
Tijdens de eerste bijeenkomst draagt Huub voor uit zijn bundel en vertelt over de keuzes die hij maakte: waarom heeft hij sommige ‘klassiekers’ weggelaten en andere nieuwe liedjes toegevoegd? Waarom de godsnaam nu eens zo, dan weer anders gespeld? Hoe is hij gekomen tot de zeven thema’s waarin de bundel is ingedeeld? Zijn voordracht en toelichting worden afgewisseld met muziek: onder leiding van Tom Löwental zullen we een aantal teksten samen zingen. 
 
Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we samen in de bundel lezen. Onder leiding van Kees Kok verkennen we de verschillende thema’s nader en stellen onze vragen bij de teksten. Wat raakt ons of wat bevreemdt ons? 
 
De derde bijeenkomst lezen we verder, dit keer met Huub en Elte Rauch. Huub zal ingaan op vragen die we tijdens de tweede bijeenkomst hebben verzameld.
 
Waar en wanneer: 
Zondagmiddagen 17 februari, 10 maart en 24 maart (steeds van 15 tot 17 uur), in de Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566 Amsterdam (tussen Leidsestraat en Nieuwe Spiegelstraat) 
 
Kaartjes reserveren: 
U kunt reserveren voor de bijeenkomst van 17 februari of voor de hele serie van drie middagen, via secretariaat@ekklesia-amsterdam.nl. Desgewenst kunt u de bundel gelijk via ons aanschaffen. 
Serie van drie middagen: 40 euro (inclusief de bundel Stilte zingen: 75 euro) 
Alleen 17 februari: 15 euro (inclusief de bundel: 50 euro) 
deNes Strangelove