Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen

Kerst in de Ekklesia!

De Avond voor Kerstmis
Op de Avond voor Kerstmis, bent u van harte welkom bij een van de diensten van Ekklesia Amsterdam in de Rode Hoed. De eerste dienst begint om 19.30 uur, de tweede dienst om 22.00 uur.

Bart-Jan van Gaart verzorgt tijdens beide diensten de toespraak, Mirjam Rigterink (eerste dienst) en Alex van Heusden (tweede dienst) gaan voor. Tijdens de diensten wordt het kerstoratorium 'Nieuwe dag. Nieuwe Tijd' gezongen - de tekst is van Huub Oosterhuis, de muziek van Tom Löwenthal.

Aanmelden verplicht voor de eerste dienst
Volgens de brandweervoorschriften mogen er per dienst maximaal 450 mensen aanwezig zijn. Daarom is het noodzakelijk u zich voor de eerste dienst op de Avond voor Kerstmis aangemeld heeft. 

Wilt u de tweede dienst meemaken, dan hoeft u zich niet aan te melden. Ook tijdens deze dienst is er een collecte.
 
Kinderkerstfeest
Ook zal er dit jaar weer een Kinderkerstfeest plaatsvinden. We zullen samen de mooiste kerstliedjes zingen, Mirjam vertelt een mooi verhaal, en natuurlijk genieten we weer van warme chocomel en kerstkransjes!

De entree is gratis, maar er is wel een collecte aan de deur.

Heeft je (klein)kind zin om mee te zingen in het kinderkoor? Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en we oefenen op 9, 16 en 23 december na de dienst in De Rode Hoed. Ook wordt er die zondagen in de kinderkring geknutseld voor het feest.

 
deNes Strangelove