Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen

De eerste Ekklesia Fair - wat een succes!

Wat een middag, wie had gedacht dat deze zo succesvol zou zijn. Hartelijk dank voor ieders medewerking: het inbrengen van kavels, de veilingmeesters, het bakken van allerlei lekkers, het smeren van de sandwiches, de verkoop van cd’s en boeken, onze notaris, het bewaren van de spullen.

Maar wat heeft dit alles nu uiteindelijk opgeleverd…..
 
De veiling € 8.900,--.
De verkoop van sandwiches, versnaperingen, CD’s en boeken en de opbrengst bij de deur: € 1.002,--.
Bijna € 10.000,-- minus wat kosten.
 
Tijdens het zomerreces hoeven we elkaar niet te missen. We komen elkaar vast en zeker tegen op de boot, in een ‘lelijke eend’, bij iemand thuis om heerlijk te eten, in Artis, bij een workshop, tijdens een schaaksimultaan, bierproeverij of bridgedrive. Een aantal geniet binnenkort al van de opera voorstelling Rigoletto, Soldaat van Oranje, weekendje Schiermonnikoog, bij Michiel in Monnickendam of van het opruimen van hun huis.
 
Anderen kunnen genieten van iets moois aan de wand, komen we in de dienst tegen met een prachtige hoed, of genieten van het mooie boek dat ze gekocht hebben. En wat dachten jullie van de sportievelingen die binnenkort op hun nieuwe fiets naar de Ekklesia komen? Huub weet nu voor wie hij het gedicht moet gaan schrijven.
 
Wij hebben het met elkaar gedaan en kunnen ook met elkaar genieten van dit succes. Bedankt nogmaals en er zijn alweer plannen voor volgend seizoen, geen veiling dan maar …….  Wel blijven sparen hoor!
deNes Strangelove