Deze website maakt gebruik van cookies.
Om het gebruiksgemak van onze website te verbeteren maakt de website van de Ekklesia Amsterdam gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens, ook buiten de website van de Ekklesia Amsterdam. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hier toestemming voor.
Ik heb het
gelezen

De Avond voor Kerstmis 2015

Op donderdag 24 december aanstaande bent u welkom bij drie bijeenkomsten van Ekklesia Amsterdam in de Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam. U bent welkom!
 
 
16.30 uur:                                           Kinderkerstfeest                                  Aanmelden gewenst
Evenals vorige jaren is er een kerstfeest speciaal voor kinderen en andere grote mensen. We zingen liedjes, samen met een écht kinderkoor, horen een spannend verhaal en verder zijn er natuurlijk kransjes, warme chocomel en misschien ook nog wel een verrassing… Geen toegangskaarten nodig, wel aanmelden via ekklesia@denieuweliefde.com.
 
 
19:30 en 22:00 uur:                          Avond voor Kerstmis                            Toegangskaarten verplicht
De toespraak wordt verzorgd door Huub Oosterhuis. Tijdens de bijeenkomst van 19.30 uur is er een kinderkring en een crèche, tijdens de dienst van 22.00 uur is er geen kinderopvang. Toegangskaarten zijn vanaf 7 december aanstaande via deze site te bestellen.
deNes Strangelove